Telefon / FAX: 06-1/280-60-39
Mobil: 0620/460-09-07
Honlap arrow Roletta
2009. január 07. szerda 16:54

Roletta

A roletta, az árnyékolástechnika egyszerű, de praktikus, évtizedek óta közkedvelt árnyékolója. A vászon roletta rendkívül egyszerű kezelhetőségének és kedvező árának köszönheti népszerűségét. Bárhová felszerelhető, oldalfalra, mennyezetre, ablakra. A roletta helyigénye, felhúzott és összetekert állapotban, a feltekert anyag hosszától függően 5-7 cm.

Roletta impregnált vászonból készül, karbantartást nem igényel. Tetőtéri ferdesíkú bukó ablakok legideálisabb árnyékolója a roletta, az ablak akár vízszintes állapotában is lhasználható, mivel a roletta rugója állandóan feszesen tartja a szövetet. Hagyományos vászon roletta tulajdonsága, hogy a roletta tengelyétől a vászon 1 cm-re kezdődik a felfogatás további 1cm vesz el  a helyből. Ezért a tetőtéri ablakoknál a szövettől függetlenűl, lehúzott állapotban, fénycsík alakul ki lehúzott állapotban. Amennyiben teljes fényzárást szeretnénk elérni, akkor a tokozott nikolux roletta használata javasolt.

A függőleges normál ablakokra viszont, fényzáró szövetből az ablak fölé szerelve, mindkét oldalra 15-15 cm-t túllógatva a fényzáró roletta nem csak árnyékoló, hanem a kíváncsi szemek elől az árnyakat is eltakarja. A fényáteresztő vagy mintás roletta nem csak árnyékoló, hanem ablakunk vagy otthonunk dísze is lehet vidám színeivel. Roletta reflexiós alupigmentált szöveteivel a perzselő napot visszaveri. Roletta naphálós változata a nap megszűrésére remek megoldás.

A vászon roletta maximális szélessége 182 cm, maximális magassága 240 cm lehet.

Ez feletti felületekre egyedi ajánlatot adunk.
Tokozott roletták   
  • Dísz roletta
  • Polka roletta
  • Nikolux roletta
Tokozott roletta gyöngyláncos kezelésével nem csak rendkívül könnyen kezelhető árnyékoló, de fényzáró szövetből vagy fényáteresztő szövet sötétebb árnyalataiból választva kiváló sötétítő.

Roletta fényáteresztő szövet 14 féle színárnyaltban.
Mintás szövet 12 féle színárnyalatban választhatók.

Roletta áraink, melyet a linkre kattintva láthat, tartalmazzák (Budapesten belül):
  • felmérést
  • kiszállást
  • kiszállítást
  • felszerelést
A Roletta árainknál a feltüntetett árak nettó árak, az áfát nem tartalmazzák.

Online megrendelés

Felmérés, szerelés, szállítás nélkül csak a terméket rendelem meg!
Utolsó frissités ( 2009. január 30. péntek 15:36 )