Telefon / FAX: 06-1/280-60-39
Mobil: 0620/460-09-07
Honlap arrow Fa reluxa
2009. január 07. szerda 15:58

fa reluxa

árnyékolók napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak otthonunk hangulatos berendezésében. Többszörösen válogatott borovi fenyőből készül, színharmonizált zsinórral, a karnis fa takarásával egyedi hangulatot teremt. A fa reluxát belsőépítészek, lakberendezők egyre gyakrabban ajánlják üzletekbe, éttermekbe, modern irodaházakba. Tudnunk kell a fa reluxáról, hogy ablakra feszítve, vagy mennyezetre lógatva szerelhető fel. A 25 mm-es változata a kisebb felületekre ajánlott, 50 mm-es változata 240 cm szélességig és 275 cm magasságig gyártható.

Image Image Image

Technikai sajátossága, hogy az árnyékolók utólagos telepítésénél gyakran kompromisszumot kell kötni. A fa reluxa sajátossága, hogy felhúzott állapotban a fa lamellák vastagsága miatt valamennyit (a magasság minimum 10%-át) beletakar az ablakba. Mennyezetre szerelt fa reluxa felhúzott állapotban több mint a magasság 10%-át belóg.

A fa reluxa ajánlott kezelése:
A fa reluxa nem csak árnyékoló, hanem dísz is, ezért a hosszabb élettertamot, a gyakoribb lamellafordítás és a ritkább felhúzás esetén érjük el.

Fa reluxa áraink, melyet a linkre kattintva láthat, tartalmazzák (Budapesten belül):

  • kiszállást
  • felmérést
  • kiszállítást
  • felszerelést
A fa reluxa árainknál a feltüntetett árak nettó árak, az áfát nem tartalmazzák.

Online megrendelés

Felmérés, szerelés, szállítás nélkül csak a terméket rendelem meg!
Utolsó frissités ( 2009. augusztus 18. kedd 19:06 )