Telefon / FAX: 06-1/280-60-39
Mobil: 0620/460-09-07
Honlap arrow Redőny
2009. január 07. szerda 12:09

Redőny

A redőny az az árnyékoló amelynek a népszerűségén az aktuális divat hullámok az 1900-as évek eleje óta nem csorbítottak. Eszlingeni néven a fa lécek-fém kapoccsal összefogott redőnyként redőnyrendszerként terjedtek el hazánkban. Később a technika fejlődésével divattá vált a faredőny lécek helyettesítése műanyag redőnyléccel. A 1970-es években jelentek meg a külső tokos redőnyök kezdetleges változatai.

Image Image Image

A német iparnak köszönhetően kifejlesztették az alumínium redőnylécet, ami fokozottabb hőszigetelő hatással rendelkezik. Anyagának köszönhetően, masszív ezért alkalmazásával széles nyílások is egyben, osztás nélküli megoldással is lefedhetőek. Az árnyékolástechnikában az alumínium redőny fejlesztése tovább folytatódott, napjainkban már a redőny motoros, távitányítós, fényérzékelős változatainál járunk, amelyeket a biztosítótársaságok is elfogadnak, otthonbiztosításoknál. A redőny 110 éve a legnépszerűbb árnyékoló országunkban és más országokban is. 

Miért nyújt a redőny a legtöbbet? A külső árnyékoló védi az ablakunkat. A redőny leengedett állapotában teljes sötétséget nyújt napközben is. A leengedett redőny védi az ablakunkat portól-zajtól, tekintetektől, külső behatolástól. Télen komoly hőszigetelő tulajdonsága miatt a fűtési számlán is spórolhatunk. Családi házakban,  körfolyosós házak lakásaiban egyre gyakoribb a rácsot biztonsági redőnnyel helyettesíteni. A nyári melegben tűző nap kizárására , az UV sugárzás visszaverésére is a redőny a legjobb megoldás.

Fehér redőnyléc teljesen leengedett állapotában akár 10 15 oC-kal is csökkentheti otthonunk belső hőmérsékletét, leengedett állapotban. A szúnyoghálós redőny egyszerre több funkciót megold, kizárja a szúnyogokat, rovarokat is, de emellett ugyanúgy megmarad a hőszigetelő és a biztonsági funkciója is. 2007-ben, 2008-ban legnépszerűbb árnyékolóink a külső tokos műanyag redőnyök voltak.

Image Image Image

A redőny előnyei:
A gondosan felszerelt redőny könnyen kezelhető. Külső tokos redőny utólag szinte bárhová szerelhető. Műanyag redőny ára napjainkban szinte mindenki számára megfizethető. A vakolható tokos redőnyök ráépíthető tokos redőnyök, redőnyök. A redőnytok áthidalókkal tervezett házak a hazai építészetben új fejezetet nyitnak az árnyékolástechnikában.

Redőnyeink képekben

Ha szeretné kiszámolni, pár lépésben hogy mennyibe fog kerülni a termék, kattintson ide, ahol eléri redőny árkalkulátorunkat, cégünk fő weboldalán.

Redőny áraink, amelyeket a linkre kattintva láthat, tartalmazzák (Budapesten belül):

  • felmérést
  • kiszállást
  • kiszállítást
  • felszerelést
A Redőny árainknál a feltüntetett árak nettó árak, az áfát nem tartalmazzák.

Online megrendelés

Felmérés, szerelés, szállítás nélkül csak a terméket rendelem meg!

Utolsó frissités ( 2010. június 15. kedd 21:51 )