Telefon / FAX: 06-1/280-60-39
Mobil: 0620/460-09-07
Honlap arrow Hasznos infó
2009. január 07. szerda 18:35

Árainkról


Az általunk feltüntetett árak átlagos szerelési viszonyok esetén, Budapesten belül, nem csak tájékoztató jellegűek, hanem Ön is nyugodtan számolhat velünk Mi is ezekkel az árakkal számolunk.

Mit jelent az, hogy "nem átlagos szerelési viszony"?
Nem az emelet magasságára vonatkozik.
Pl.: ha Önnek a 8. emeletre redőnyt kell szerelni, ezért nem számolunk fel plusz költséget, viszont ha az ablakkeret fém, amire szerelnünk kell akkor plusz költséget számolunk fel.

1 db tétel, vagy netto 45.000.- Ft alatti megrendelés esetén, 4.500.- Ft üzemanyagdíjat számolunk fel, mely függ a távolságtól, és a megrendelt termék(ek)től.

Az oldalon található információk alapján, és személyes felméréskor mi minden segítséget megadunk Önnek a döntéshez, ezért abban az esetben, ha a helyszíni felméréskor, a munkát ennek ellenére mégsem rendeli meg, önköltséges bruttó kiszállási díjat számolunk fel. Ennek értéke Budapesten belül egységesen 4.000.- Ft / kiszállási díj.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árnyékolástechnikai termékek ára függ az EURO ingadozásától. Az áremelkedést a kapcsolatfelvételkor jelezzük Önnek, amennyiben az oldalon nem frissült volna. Ha átlagos szerelési viszonyú munkát szeretne megrendelni a weboldalon feltüntetett árakkal kiszámolhatja a munka végösszegét, mivel az áraink nem tájékoztató jellegűek, hanem kalkulálhatók.


Utolsó frissités ( 2013. április 26. péntek 08:14 )